Unizo GERAARDSBERGEN ontvangt Federaal Minister Johan Vande Lanotte

C21

Unizo GERAARDSBERGEN ontvangt Federaal Minister Johan Vande Lanotte

_dsc2422
Foto: © Jimmy Godaert
 

Maandag was er de traditionele nieuwjaarsreceptie van de ondernemers uit Geraardsbergen en omstreken, georganiseerd door het lokale Unizo bestuur.

Even traditioneel zijn de topnamen die deze lokale afdeling in het “ verre” Geraardsbergen mag ontvangen.
Dit keer had men de eer om Vicepremier en Federaal Minister van Economie Johan Vande Lanotte te mogen verwelkomen in de ondernemende Mattentaartenstad.
Ook Directeur-generaal Jan Sap maakte zijn opwachting samen met heel wat nationale, provinciale en gemeentelijke politieke beleidsverantwoordelijken.
Het lag dan ook voor de hand dat Unizo Geraardsbergen een record opkomst van meer dan 200 ondernemers mocht optekenen.
 
Voorzitster Marie-Claire Henau en Schepen van Economie Veronique Fontaine overliepen de noden en verwezenlijkingen én de toekomstvisie voor de lokale economie.
Jan Sap bekeek dan samen met de ondernemers de problemen waar Unizo samen met én voor de ondernemers in de volgende jaren zal voor vechten.
Een overzicht van de problematieken waar Unizo Nationaal zich in het afgelopen jaar had voor ingezet en onderhandeld, bleek fenomenaal als men ze even op een rijtje zet.
 
Dan was het tijd voor de topper van de avond. Johan Vande Lanotte liet duidelijk blijken dat hij niet alleen een begenadigd redenaar is, maar tevens een duidelijke visie heeft hoe de economie in ons land moet evolueren.
Zonder schroom, maar duidelijk vanuit een diepe overtuiging benaderde hij verschillende problematieken die de regering soms samen, maar ook soms tegenover de ondernemers plaatste.
Hij liet een diepe indruk na, bij voorstanders en ook bij degenen die niet altijd akkoord zijn met de beslissingen van de regering.
Na kleppers van de vorige jaren als Kris Peeters, Karel Van Eetvelde of Karel De Gucht, was Johan Vande Lanotte een schot in de roos.
 
Het was dan ook evident dat velen het een eer vonden om met hem op de foto te gaan.
Na de speeches was het tijd om te genieten van een drankje en de culinaire hapjes en oesterbar van Ladychef of the Year 2013, Ann De Roy van restaurant Pand 19.
De showrooms van Garage Antoine werden omgetoverd tot een netwerking site van jewelste.
Unizo Geraardsbergen kan terugkijken op een zeer geslaagde nieuwjaarsgroet 2014 en kan hun werkingsjaar met een gerust hart inzetten.
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Jimmy GODAERT | 21 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 16 feb 2024

archief