Casanova in Koetshuis GERAARDSBERGEN

C21

Casanova in Koetshuis GERAARDSBERGEN

008
Ingezonden foto
 

Op 08, 09, 14, 15 en 16 februari 2014 brengt Garamondi Teater een bijzondere toneelproductie rond de figuur van Giacomo Casanova.Een Valentijn met Casanova - Wie op zoek is naar een alternatief voor de obligate rozengeur en maneschijn in tijden van Valentijn, en ook nog een beetje liefhebber is van de betere toneeltekst, die kan in Geraardsbergen zijn gading vinden.

Garamondi Teater brengt er een bijzondere toneelproductie rond de figuur van de venetiaanse rokkenjager en hartenbreker Giacomo Casanova. De voorstelling is opgevat als een tweeluik, met als eerste deel een toneelbewerking van de roman 'Een schitterend gebrek' van Arthur Japin (Libris Literatuurprijs 2004), gevolgd door een gloednieuwe monoloog 'Casanova's terugblik' van Annoesjka Breemans, die tevens instaat voor de regie. Wie was de man voor wie geen vrouwenhart veilig was? Een gewetenloos avonturier? Een obsessief jager op vrouwelijk wild? Een filosoof? Een zoeker? Een vluchteling? De liefde als vlucht of als zoektocht? Of beide? Intrigerende vragen, die in dit 'Casanova tweeluik' een boeiend en meeslepend antwoord krijgen.

Garamondi Teater speelt op 08, 09, 14, 15 en 16 februari 2014 in het Koetshuis, Abdijstraat 10 te Geraardsbergen. Aanvang van de voorstellingen: vrijdag om 20.30u, zaterdagen om 20.00u en zondagen om 15.00u. Reservatie tel. 054 41 69 05 en info@garamondi.be. Meer info op www.garamondi.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief