GERAARDSBERGEN - Denderend KLEIN verwent zijn medewerkers

C21

GERAARDSBERGEN - Denderend KLEIN verwent zijn medewerkers

_dsc2540
Foto: © Jimmy Godaert
 

Vrijdagavond vond de kerngroep van het stadsfestival Denderend KLEIN hoog tijd om zijn medewerkers in de bloemetjes te zetten. Door hun belangeloze inzet werd ook de tweede editie van het familiefestival een voltreffer.

Op een ‘ voor de tijd van het jaar’ iets te warme vrijdag werden zo’n 60 enthousiaste vrijwilligers  ontvangen voor een unieke avond. Voor de eerste maal organiseert de festival kern “denderend INTIEM”. Een (bij)praat-avond waar de medewerkers van Denderend KLEIN eens in de kijker worden geplaatst.
“We zijn er ons heel bewust van dat het zonder hun inzet onmogelijk is om er elk jaar een feest van te maken”, zegt Ives Van Cauwenberge voorzitter van denderend KLEIN. Met onder andere een hapje en een drankje en een akoestisch optreden van lokale bard ‘Smet à Porter’ werd het een gezellige avond waar al eens vooruit gekeken werd naar de editie van 2014.
“Er is ondertussen een shortlist opgesteld van artiesten die we er graag bij hebben en er wordt nu gepolst naar hun beschikbaarheid” aldus Sven Van Oudenhove die mee instaat voor de programmatie op Denderend KLEIN.
Het beloofd dus terug een mooie start te worden van de zomer. Afspraak op 28 juni 2014 in het Abdijpark van Geraardsbergen. Binnenkort vind je meer info op www.denderendklein.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief