GERAARDSBERGSE vereniging in de kijker – Nieuw Ophasselts Toneel

C21

GERAARDSBERGSE vereniging in de kijker – Nieuw Ophasselts Toneel

_dsc2658
Foto: © Jimmy Godaert
 

NOT (Nieuw Ophasselts Toneel) kende zijn begin in 1987. Verschillende vrienden hadden zin om toneel te spelen en hieruit groeide een groep die vandaag een 40-tal leden telt. Ze zijn een dynamische groep waar cultuur, theater, amusement maar bovenal vriendschap centraal staat. Jaarlijks zorgen we voor twee producties en trachten een afwisseling te brengen van komedie en drama.

Dit jaar brengt NOT op 21,22 en 23 maart “Te bed of niet te bed, that’s the question”, eenakters die zich afspelen - u raadt het al - in en rond het bed.
Op 12, 13, 19 en 20 september wordt in een heuse circustent  “Circus op stelten” gespeeld. Later daarover meer nieuws!
Omdat niet enkel het verleden en het heden kenmerkend zijn voor de toneelgroep, willen ze graag je aandacht op hun toekomst vestigen. De groep is steeds op zoek naar enthousiaste mensen die willen lid worden van de vereniging. Hiervoor dient geen lidgeld betaald te worden maar is enkel de nodige dosis vriendschap, engagement en amusement vereist. Zelfs al lijd je aan acute plankenkoorts, dan nog heeft de toneelvereniging een plaats voor jou in hun groep. Zonder een gemotiveerde entourage kunnen ze ook geen acteurs op het podium krijgen. Je kan je opgeven als kandidaat acteur of medewerker via de website of bij één van onze bestuurs- of groepsleden.
Meer info vindt u op www.not-online.be of op onze facebookpagina “Nieuw Ophasselts Toneel”.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief