GERAARDSBERGEN - Krakelingenarrangement biedt ideale mix voor een weekendje weg

C21

GERAARDSBERGEN - Krakelingenarrangement biedt ideale mix voor een weekendje weg

_dsc0371
Foto: © Jimmy Godaert
 

Tijdens het Krakelingenweekend van vrijdag 21 tot zondag 23 februari 2014 kan men dit jaar voor het eerst bij acht logiesuitbaters in Geraardsbergen een heerlijk Krakelingenarrangement boeken. Naast een lekker ontbijt, al dan niet een maaltijd en een facultatieve activiteit, staat het hele weekendje in teken van Krakelingen.

De logiesuitbaters zetten hun beste beentje voor om iedereen een aangenaam verblijf te bezorgen. Het startschot wordt gegeven op vrijdagavond om 19 uur in de Raadzaal van het stadhuis, waar het voltallige schepencollege klaar staat om iedereen van harte te verwelkomen in de stad.   
 
Op zaterdag 22 februari staat een gegidste stadswandeling op het programma, om 11 of 14 uur naar keuze. Vanaf 18 uur kan de sfeerschepping 100 jaar later bijgewoond worden: in de Collegekapel wordt u ondergedompeld in de sfeer van 1914. Aansluitend volgt een concert van a-capellakoor Les Voix Perdues en Mudlines. Ook hier wordt de sfeer van ’14-’18 opgeroepen in soldatenliederen, videobeelden en duiding. Hiervoor best op voorhand een plaatsje reserveren (inkom te betalen: 10 euro).
 
Op zondag wordt dit unieke toparrangement afgesloten met een gratis zitje op de tribune van waarop men de historische Krakelingenstoet van kortbij kan volgen.
 
Voor meer info en deelnemende logiesverstrekkers:
Toeristisch infokantoor De Permanensje
054 43 72 89
toerisme@geraardsbergen.be
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief