GERAARDSBERGEN - Soetkin Baptist en Eddy Peremans nemen jou op sleeptouw doorheen 6 eeuwen muziek!

C21

GERAARDSBERGEN - Soetkin Baptist en Eddy Peremans nemen jou op sleeptouw doorheen 6 eeuwen muziek!

Lage_resolutie_muziek_duo_d__s
Ingezonden foto
 

De nachtegaal van Waarbeke was met de Noorderzon verdwenen. Letterlijk dan, want Soetkin ruilde enkele maanden geleden haar thuisfront in voor een avontuurlijk leven in Noorwegen, waar zij vanaf nu de Vikingen trakteert op wonderbaarlijke concerten met haar stem.

Maar Soetkin zou Soetkin niet zijn, als zij Geraardsbergen geen warm hart blijft toedragen: daarom ook keert zij binnenkort terug voor een reeks concerten in Vlaanderen. Eén daarvan is ‘Duo Dès’, waarin zij samen met Eddy Peremans  een eigenzinnig parcours volgt langsheenzes eeuwen muziek. Van Dowland tot Schubert, van Brahms tot Bob Dylan, Linda Rondstad, The Beatles en eigen composities: de covers worden afgegooid, een nieuw jasje wordt aangemeten. Ze klinken fris, uitdagend en tezelfdertijd puur, dankzij het rijmen van de karakteristieke klankkleur van Godingitaar en Soektins welluidende stem.
Een concert dat u gewoon moét bijgewoond hebben. En daarvoor hoeft u niet eens het vliegtuig op, want op vrijdag 28 februari nemen Soetkin en Eddy het podium in in het buurthuis van Schendelbeke, in samenwerking met cultuurcentrum De Abdij.
Voor meer info kan u terecht bij CC De Abdij, 054/ 43 72 61 of info@de-abdij.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief