GERAARDSBERGEN - Toneelkring De Paradijsvogels speelt: Touwen Boven De Wind

C21 Css

GERAARDSBERGEN - Toneelkring De Paradijsvogels speelt: Touwen Boven De Wind

Trouwen
 

Op  zaterdag  22 februari om 20u,  maandag  24 februari014 om 20u30, woensdag 26 februari om 20u30, vrijdag 28 februari om 20u30 en zaterdag 01 maart om 20u00 gaat in het Arjaantheater deze voorstelling door.

Samen met zijn buurman, treft de eigenzinnige Remi de laatste schikkingen voor zijn levenswerk: een koordenmuseum. Een paar maanden geleden is hij op dit bizarre idee gekomen toen hij zat te staren naar een sleutel aan een touwtje. De uitnodigingen voor de opening liggen klaar. Mààr… net nu komt zijn vrouw Ivonne terug, nadat ze hem een half jaar geleden heeft laten zitten. In haar zog duikt ook Odette op, de ex van de buurman Mathieu, terwijl haar nieuwe ex op zijn beurt van onder de touwen duikt. En of dat niet genoeg is, heeft Ivonne nog iemand meegebracht.

Ondanks de tragische ondertoon, is dit een bijzonder amusante komedie. Je zult lachen, veel lachen, maar ook ontroerd worden.

In een regie van Annoesjka Breemans staan voor U op de planken : Geert De Vos, Christine Depreter, Tim Collier, Nathalie Haulet, Sven De Rom en Sarah Vanden Herrewegen.

Toegang :  € 9   (kinderen -12 j reductie van 3 € aan de kassa)

Tickets/Reservatie :  0473 39 73 12 of via WWW.BANANN.BE en bij alle spelers en bestuur

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief