GO! Basisschool Centrum GERAARDSBERGEN openende hun spel-o-theek !

C21

GO! Basisschool Centrum GERAARDSBERGEN openende hun spel-o-theek !

Dsc2995
Foto: © Jimmy Godaert
 

Vrijdag werd de  spel-o-theek in GO! Basisschool Centrum geopend. Deze realisatie is het geslaagd resultaat van goede samenwerking tussen de school, de ouders, de grootouders en de vriendenkring.

 Net zoals bij het stadsbestuur hebben de leerlingen van Basisschool Centrum een participatieraad. Vanuit deze raad groeide de vraag om boeken, spelletjes via een uitleensysteem te voorzien. Dit werd besproken tijdens een teamvergadering van de leerkrachten alsook op de ouderraad en de vriendenkring.
 
Het team besloot hun schouder onder dit project te steken en  de vriendenkring en ouderraad namen de oude sanitaire blok onder handen. Er werd afgebroken, gyproc geplaatst, elektriciteit vernieuwd, verwarming geplaatst en geschilderd. De leerkrachten zorgden voor het logistieke gedeelte met name het inzamelen van boeken en spelletjes en het sorteren en inventariseren ervan.
De vriendenkring zorgde tevens voor de financiële ondersteuning. Directeur An Eeman is zeer tevreden met het prachtige resultaat.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief