GERAARDSBERGEN - Derde stripfestival in JC De Spiraal

C21

GERAARDSBERGEN - Derde stripfestival in JC De Spiraal

Verkleind-2014__2_

Op 23 maart organiseert het cultuurcentrum De Abdij in samenwerking met de Geraardsbergse stripvrienden voor de derde keer een stripfestival in Geraardsbergen in JC De Spiraal aan de Zakkaai te Geraardsbergen.

De bezoeker kan er doorlopend terecht om er te snuisteren tussen de albums aan één van de standen of voor signeersessies van niet minder dan 36 striptekenaars! Onder meer: Danny Verbiest, Louis Dress, Daniel Kox, Jean-Pol, Olivier Paques, Ingrid De Vuyst, Eric De Rop, Christophe Simon, Kas, Eric Demarbaix, Benoit Gesselin, Bruno Gilson, Tibo, Philippe Delaby, De Marck, Yvan Bulté, Benoit Fauviaux, Baloo, Waltherell, Pierre Emmanuel Paulis, Wouter Van Gyseghem, Bart Pletinckx, Matthias Cruyssaert, Peter Brutin, Pascal Schokaert, Eric Loutte, Phillipe Glogowsky, Ersel, Eric Adriaenssens Marcel Rouffa zullen van de partij zijn.
Tevens mogen we dit jaar volgende tekenaars uit het buitenland verwelkomen: Fabio Bono en Riccardo Federici uit Italië, Pascal Piatti, Goepfert Brice en Torton Jean uit Frankrijk en Darco Perovic uit Servië.

Tevens wordt er een expo tentoon gesteld rond De Marck. De kinderen kunnen de ganse dag gegrimeerd worden door Jimmy Steen.
Een ticketje voor dit stripfestival kost 2 euro, kinderen –12 jaar is gratis. Het stripfestival is open van 10 tot 18 uur.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 feb 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief