Achtste quiz op het KA GERAARDSBERGEN oogst lof van alle quizploegen

C21

Achtste quiz op het KA GERAARDSBERGEN oogst lof van alle quizploegen

_dsc3149
Foto: © Jimmy Godaert
 

Liefst 68 quizploegen namen vorige zaterdag deel aan de achtste KA-quiz. De Vriendenkring van het Koninklijk Atheneum Geraardsbergen richtte deze erg gevarieerde quiz in samenwerking met enkele leden van Gruute Miserie in.

Na afloop was quizmaster mevr. Van de Maele, die als leerkracht verbonden is aan het KA, erg tevreden. Dankzij de medewerkers achter de schermen verliep deze achtste quiz vlekkeloos. Allen verdienen een pluim: de mensen van de catering, de kelners, de jongens van maatschappelijke veiligheid, de ICT-mensen, de mensen die achteraf opruimden, de mensen die vooraf alles klaargezet hebben, de verbeteraars, de leerlingen die alle antwoordbladen ophaalden en natuurlijk de quizmaster zelf.

Op het einde van de quizavond kreeg mevr. Van de Maele een staande ovatie. Het was immers de laatste keer dat ze de quiz presenteerde op het KA. Een aantal leerlingen spraken vol lof over hun leerkracht die binnenkort van haar welverdiende pensioen kan genieten.
De ploegen kregen diverse fotorondes, een alfabetische ronde, een jongensronde, een geschiedenisronde en last but not least een natte ronde voorgeschoteld. Op het einde van de quiz waren alle ploegen het erover eens dat dit evenement piekfijn in orde was. Een dikke proficiat gaat niet alleen uit naar de winnende ploeg Malheur, maar ook naar de eerste leerkrachtenploeg ‘Serumbellum’ van mevrn. Diane De Smet en Elisabeth Van Der Smissen.

De top vijf zag er als volgt uit:1.Malheur met 300 punten,  2. Tsjikatilo met 293 punten,  3. Hego met 293 punten,  4. Sjoekeboys met  289 punten en 5. Grizzly’s met 287.punten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief