GERAARDSBERGEN - Trudy's Cycling Team start nieuw seizoen

GERAARDSBERGEN - Trudy's Cycling Team start nieuw seizoen

Dsc3983
Foto: © Jimmy Godaert

Op zondag  was het voor de eerste keer dit seizoen verzamelen geblazen voor het Trudy’s Cycling Team. De club ontstond uit enkele spelers van Dream Team die vonden dat ook op zondag aan de conditie gewerkt kon worden. Ze beslisten om op zondagochtend ritjes te maken met de mountainbike. Alles werd recreatief opgevat, samen uit, samen thuis was het motto.

Toen in 2006 de voetbalploeg werd opgedoekt, werd het plan opgevat om ons volledig op het wielertoerisme te storten. Het eerste jaar was het proberen wat nieuwe leden te zoeken en we schakelden ook over van het mountainbike naar de weg. De ploegnaam werd na vele vergaderingen vastgelegd, WTC De Trudy’s was geboren.

In 2008 werd dan ook voor het eerst op zoek gegaan naar sponsors en begonnen we deel te nemen aan toertochten. Het team kreeg dit jaar ook een nieuwe uitrusting, dankzij hun trouwe sponsors: Cafe De Presse, Goffin bank, Hairjoker, Krantenshop Sven, S-Bikes, De Vivo, Bouwonderneming De Neve en Eddy Jacobs.

In 2011 werd dan nog een stap verder gegaan en werden de vriendschapsbanden met Veloclub Oggiono officieel vastgelegd met een verbroedering tussen de twee clubs. Onze clubnaam werd dan ook nog aangepast aan de Europese normen, voortaan is het De Trudy’s Cycling Team. Dit jaar voorziet de club een rit voorzien naar Roubaix, een Ardennenweekend en een bezoek aan veloclub Oggiono in Italië, waar ze gaan kijken naar de ronde van Lombardije. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 23 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 12 mei 2019
Jimmy Godaert | 05 mei 2019

archief