GERAARDSBERGEN - Eerste culinair buffetresaurant van de streek opende zijn deuren

GERAARDSBERGEN - Eerste culinair buffetresaurant van de streek opende zijn deuren

Img_8944
 

Sinds 1 maart is er in de regio Geraardsbergen een nieuw type restaurant.  In Viane, een deelgemeente van Geraardsbergen, aan de Edingseweg 440 opende Nouvel Kwizin zijn deuren.  Chef Stijn De Smet biedt in zijn culinair buffet een ruime keuze aan lekkere en verse gerechten, zowel koud als warm. De Chef maakt zijn droom waar met Nouvel Kwizin, zijn culinair buffetrestaurant.  Na lange overpeinzingen en testen van wat de noden waren bij de gemiddelde restaurantbezoeker kwam hij tot de conclusie dat men op zoek was naar een goede prijs – kwaliteitsverhouding.  De mensen willen lekker eten, zonder dat ze hun geldbeugel geplunderd zien. En vooral willen ze niet met honger naar huis gaan.  Hij zweert bij verse producten en eerlijke kwaliteit. Lokaal als het kan, maar van ver over de landsgrenzen, als het moet.  Stijn wordt in zijn droom gesteund door zijn lieve echtgenote samen met hun kinderen. Zonder hun steun was zijn droom niet mogelijk geworden.

Nouvel Kwizin wil een eerlijke, verse en lekkere keuken aanbieden, zonder franjes maar met liefde gemaakt.  Van apero-knabbels, voorgerechten, hoofdgerechten koud en warm, vis en vlees, groenten en salades, aardappelgerechten, broodassortiment, kaasplank tot desserts.  Men bedient zichzelf naar believen gedurende +/- 2 uur. Rond 22 uur wordt het gerechtenbuffet afgesloten. Desserts iets later. Huiswijnen, pils en frisdranken zijn inbegrepen tijdens de maaltijd !
Nouvel Kwizin zorgt voor een zeer democratische prijs. De all-in formule tot en met dessert kost 39 € per persoon.  Kinderen tot 6 jaar neem je mee aan 10 € en voor 6 tot 12 jarigen betaal je 20 €. Zij die extra’s willen worden echt bediend op hun wenken bij Nouvel Kwizin.  Er zijn combinaties van Buffet + Steak of Buffet + kreeft of voor de echte Bourgondiërs is er zelfs de mega Buffet + Kreeft + Steak formule.  Deze formules zijn enkel op reservatie te verkrijgen.  Er is een uitgebreide kaart aan pousse cafés en er kunnen zelfs verjaardagstaarten op maat worden besteld. Voor allen keuze genoeg.
De vroege vogels formule  is een gewoonte die is overgenomen uit Amerika, waar senioren en families vroeg op de avond hun avondmaal nuttigen.  Een leuke korting maakt het nog aangenamer. Vroege vogels worden ontvangen op Vrijdag en Zaterdagavond.  Je geniet van het uitgebreide culinair buffet én een afzonderlijk geserveerd dessertbordje op de wijze van Chef Stijn.  Je geniet van dit “vroege vogels” tarief van 18u tot 19u20 en er wordt afgerekend rond 19u10 zodat de tafels tijdig kunnen opgemaakt worden voor de aankomende ” late vogels”. Vroege vogels betalen 35 €
Op de website en in de advertentie worden op regelmatige basis promo’s gelanceerd.  Het is een kwestie van regelmatig op de website of facebook te volgen en ervan te genieten. Nouvel Kwizin is open in het weekend.  Op vrijdag en zaterdag zijn de vroege vogels welkom van 18u tot 19u20.  Het avondbuffet start dan rond 19u30 tot 22u30.  Nadien kan men nog rustig nagenieten van een drankje of pousse café.  Op zondag is er een middag-brunch-buffet van 11u30 tot 14u30.
Op feestdagen en speciale gelegenheden zal Nouvel Kwizin eveneens open zijn.  De data kan men steeds op de website vinden. Verjaardagen of iets speciaal te vieren ?  Nouvel kwizin kan van je feest een leuke ervaring maken.  Van 10 tot 40 personen kunnen makkelijke samen bij elkaar worden gezet.  Ook daarvoor kan men online reserveren via www.nouvelkwizin.be.
 Nouvel Kwizin, Edingseweg 440 , Viane Geraardsbergen - info@nouvelkwizin.be  +32 479 370 008
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 23 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 12 mei 2019
Jimmy Godaert | 05 mei 2019

archief