Nog completer, nog charmanter, nog dikker: de nieuwe culinaire gids

C21

Nog completer, nog charmanter, nog dikker: de nieuwe culinaire gids

Cover

De hele maand maart zetten de Vlaamse Ardennen hun culinaire troeven in de kijker tijdens de evenementenmaand Proef de Vlaamse Ardennen, een organisatie van Toerisme Oost-­‐Vlaanderen. Hét gedroomde moment voor Toerisme Geraardsbergen om zijn nieuwe culinaire gids voor te stellen. Want naast ‘Vlaanderens Mooiste Landschap’ telt Geraardsbergen ook talrijke gezellige restaurants, cafés en charmante logeeradresjes. De gids vormt een smakelijke wegwijzer langsheen deze plekjes.

Twee jaar na de geboorte van de eerste was deze brochure toe aan een herwerking. Naast de drie bestaande rubrieken Restaurant, Café en Taverne werd een nieuwe rubriek Tearoom Take-­‐away Snackbar toegevoegd. Verder werd ook de rubriek Logies aanzienlijk uitgebreid. Na elke rubriek werd een overzichtslijst van alle zaken en hun contactgegevens opgenomen.
Aan de hand van sfeervolle foto’s, teksten en recepten stellen de deelnemende uitbaters hun specialisaties en bijzonderheden zelf voor: een eigentijdse keuken, werken met streekgerechten, sfeervol tafelen, passie voor het vak, authenticiteit, zorgeloos overnachten … Niet alleen toeristen maar ook inwoners kunnen op die manier naar eigen smaak, budget en goesting een geschikte zaak uitzoeken of (her-­‐)ontdekken.
De culinaire gids Geraardsbergen met Smaak is gratis te bekomen in het toeristisch infokantoor De Permanensje, Markt Geraardsbergen, of te bekijken/downloaden op de website www.geraardsbergen.be, rubriek Toerisme, subrubriek Eten en drinken.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief