GERAARDSBERGEN - Muziekkorps KSA organiseert grootse taptoe

C21 Css

GERAARDSBERGEN - Muziekkorps KSA organiseert grootse taptoe

Tap
Ingezonden foto
 

Het muziekkorps KSA Geraardsbergen bestaat dit jaar 35 jaar. Om deze verjaardag op gepaste wijze te vieren wordt op 10 mei een grootse taptoe georganiseerde waarbij jeugdmuziekkorpsen uit het hele land een spetterende show komen opvoeren op de markt te Geraardsbergen.

Alle korpsen bestaan uitsluitend uit jeugdige muzikanten die u met veel plezier versteld doen staan met hun ritmische passages en prachtige muziek.
Het KSA Muziekkorps neemt zelf ook deel aan de taptoe, en zal een wervelende show brengen. Vanaf 13 uur kunt u de klanken van de muziekkorpsen waarnemen in de winkelstraten van Geraardsbergen.
Zij bewegen zich door de winkelstraten richting de markt waar om 14 uur de taptoe zal starten. Dit alles is vrij toegankelijk en volledig gratis.
 
Een bezoekje aan de markt wordt nog aantrekkelijker gemaakt dankzij de Geraardsberges organisatie “Wings Of Memory”. Zij organiseren deze dag namelijk een hele resem aan activiteiten op de markt.
Zo zal er op de markt een heus legerkamp worden opgeslaan, zullen er tanks en oude legervoertuigen opgesteld staan, en nog veel meer.
Ook deze activiteiten zijn gratis, en worden ingericht ter herdenking van het Halifax vliegtuig dat 70 jaar geleden neerstortte op Geraardsbergs grondgebied.
 
De activiteiten aangeboden door KSA Geraardsbergen verplaatsen zich rond 17u15 van de markt naar zaal De Reep. Daar vindt een openbare receptie plaats , waar een tentoonstelling van “35 jaar KSA fanfare in Geraardsbergen” plaats vindt. Er zullen enkele toespraken gegeven worden, en er zal een historische fanfare de intrede doen, met muzikanten van de afgelopen 35 jaar. Deze receptie wordt gratis aangeboden en iedereen is welkom.

Hier vindt u het volledige programma aangeboden door Muziekkorps KSA Geraardsbergen :
13u00 tot 14u00 –> optocht door de straten van Geraardsbergen.
14u00 tot 17u00 –> Taptoe met 6 verschillende jeugdmuziekkorpsen / Muziekcafé “35 jaar Muziekkorps KSA Geraardsbergen”.
17u15 tot 17u30 –> Optocht vertrekkende op de markt richting zaal De Reep".
17u30 tot 19u15 –> openbare receptie / tentoonstelling / toespraken / historische “fanfare”.
Het volledige en gedetailleerde programma zal terug te vinden zijn op onze website : www.ksageraardsbergen.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief