Geen signalisatieborden naar GERAARDSBERGEN aan “ Den Dollar “ in Ninove

C21

Geen signalisatieborden naar GERAARDSBERGEN aan “ Den Dollar “ in Ninove

_jim9569
Ingezonden foto

Raadslid Patrick Flamez klaagt gebrekkige signalisatie aan” Den Dollar” aan. De grootscheepse werken aan de rotonde “ Den Dollar “ zorgen reeds enige tijd voor grote verkeersproblemen zowel voor de inwoners van Ninove als voor de mensen die via Ninove dagelijks naar Brussel trekken. Vele Geraardsbergenaars en Brakelaars ondervinden moeilijkheden om via de ring Ninove te doorkruisen. De wegenwerken zijn nu echter éénmaal nodig en zullen een enorme verbetering zijn voor de doorstroming, dus enkel wat geduld opbrengen en alles komt in orde.

Erger is het echter momenteel gesteld met de signalisatie. Voor niet-inwoners van Geraardsbergen die onze stad wensen te bezoeken is geen enkel signalisatiebord aangebracht dat naar onze stad verwijst.
Met het toeristisch seizoen op komst waarbij de dagtoeristen maar ook de vele wielertoeristen onze stad willen aandoen zou het aangewezen zijn dat Ninove ook naar Geraardsbergen verwijst op deze omleidingsborden.
Raadslid Patrick Flamez zal dan ook de stad Ninove vragen  de rode wegsignalisatieborden aan te passen en ook Geraardsbergen te laten vermelden. De huidige borden van Ninove getuigen van weinig respect de stad.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief