GERAARDSBERGEN - Vlaamse Regering investeert bijna 5 miljoen euro

C21

GERAARDSBERGEN - Vlaamse Regering investeert bijna 5 miljoen euro

Fernandvantrimpont
Fernand Van Trimpont

Vlaams Minister van Leefmilieu en Natuur Joke Schauvliege stelt een recordbedrag ter beschikking voor subsidies voor gemeentelijke rioleringsprojecten.

Minister Schauvliege keurde het kwartaalprogramma voor de subsidie aan gemeentelijke rioleringsprojecten goed en voorziet 25% procent meer middelen dan vorig jaar. Dat is ook nodig, want de uitdagingen op vlak van waterzuivering zijn enorm.
Voor Geraardsbergen zijn de Oude Steenweg, de aansluiting van de Guilleminlaan en de heraanleg en aansluiting van de Benedenstraat opgenomen.
CD&V-schepen Fernand Van Trimpont: “We zijn blij dat de minister deze broodnodige werken heeft opgenomen in de planning. De Vlaamse Regering en het stadsbestuur werken zo samen aan een nog betere waterkwaliteit en een nog beter leefmilieu in Geraardsbergen. Het is enkel dankzij dergelijke gedegen en volgehouden samenwerking dat we de natuurlijke rijkdom van onze aarde kunnen veiligstellen, voor nu én later, op grote én kleine schaal. Want het maakt een wereld van verschil!”
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief