KA GERAARDSBERGEN pakt uit met totaalspektakel ‘Karnivale Abnormale’

C21

KA GERAARDSBERGEN pakt uit met totaalspektakel ‘Karnivale Abnormale’

Abnor
 

Het is weer zover, een hoogtepunt in het schooljaar van het KA Geraardsbergen is aangebroken… Op vrijdag 9 en op zaterdag 10 mei 2014 organiseert het Atheneum hét totaalspektakel waarin allerlei creatieve talenten van tal van leerlingen gecombineerd worden. Het wordt een fantastische show met muziek, toneel, beeldende kunst, dans, film, het betere las- en houtwerk in de streek, acrobatie. Het spektakel is een totaalproject waaraan meer dan 100 leerlingen uit alle afdelingen van de school dit hele schooljaar meegewerkt hebben.

Niet enkel krijgen tal van leerlingen via dit gebeuren de kans hun talenten op het publiek af te vuren, vooral krijgen jullie de gelegenheid dit talent te aanschouwen! Het belooft een gevarieerde show te worden met oog voor tegelijk humor en drama, met veel showgehalte en met een gepeperd sausje ‘visie en kritiek’ van de leerlingen zelf naar hun ‘opvoeders’ toe en ‘de maatschappij’ waarin ze opgroeien. Want… ‘als de wereld begrijpelijk was, zou er geen kunst bestaan…’ (Albert Camus)

Ontdek, aanschouw, wees geboeid, ontroerd, bewonder en wees overweldigd door hét ‘totaalspektakel’ van de leerlingen. Dit wordt alvast een show voor wie durft te komen… Voor even wordt het KA ‘abnormale’. In deze show kunnen jullie voor één keer niet enkel kijken naar, maar ook leren van de ‘masters of the art’, de leerlingen en jongeren zelf. Mis dit spektakel dus niet!

Het spektakel vindt plaats op: Vrijdag 9 mei om 20.00 u (deuren: 19.30 u) en Zaterdag 10 mei om 20.00 u (deuren: 19.30 u) in de Spiraal te Geraardsbergen (Zakkaai 29, 9500 Geraardsbergen).

Prijs: 6 euro

Kaarten kunnen besteld worden via volgende wegen:
Online: via een directe link op de homepagina van de school: http://www.ka-geraardsbergen.be/
Telefonisch: bij het leerlingensecretariaat: 054/41.21.88
Persoonlijk: via de deelnemende leerlingen of op het leerlingensecretariaat zelf.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief