GERAARDSBERGEN - Frank Focketyn en Els Dottermans schitteren in ‘Een lolita’

C21

GERAARDSBERGEN - Frank Focketyn en Els Dottermans schitteren in ‘Een lolita’

Lage_resolutie_theater_een_lolita_door_fotograaf_phile_deprez_foto_4
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 3 mei strijkt het NTGent opnieuw neer in Geraardsbergen met Frank Focketyn en Els Dottermans, die in ‘Een lolita’ monologen opvoeren van de hand van Bernard Dewulf over de meest problematische onder de verboden liefdes: die tussen een volwassene en een jonge puber. De Russische schrijver Vladimir Nabokov schreef er in 1955 een literair meesterwerk over, Lolita. Bernard Dewulf herschreef ‘Lolita’ tot een theatertekst met  twee monologen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Els Dottermans vertelt het verhaal van het meisje van eertijds die nu als 50-jarige vrouw terugblikt op haar verboden romance. En de man in kwestie, vertolkt door Frank Focketyn, dient van antwoord.

Twee topacteurs in een topproductie, want de voorstelling werd bekroond met de Cutting Edge Award en Bernard Dewulf haalde met dit stuk de Taalunie Toneelschrijfprijs 2013 binnen!
 
‘Een lolita’ kan je bekijken in het Arjaantheater op zaterdag 3 mei om 20 uur. Voor info & tickets kan je terecht bij CC De Abdij, Abdijstraat 10, 9500 Geraardsbergen, of op het nummer 054/43 72 61.
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief