GERAARDSBERGEN -Fernand Van Trimpont en Veerle Mertens (CD&V) zetten mooi resultaat neer

C21

GERAARDSBERGEN -Fernand Van Trimpont en Veerle Mertens (CD&V) zetten mooi resultaat neer

Gera_cover
Ingezonden foto
 

In Geraardsbergen gaat CD&V er wat stemmen betreft zowel in de Kamer als het Vlaams Parlement op vooruit en het stemmenaantal van onze schepenen Fernand Van Trimpont en Veerle Mertens is sterk gegroeid in vergelijking met de gemeenteraadsverkiezingen.

Voor de Kamer gaat CD&V in Geraardsbergen er bijna 3% op vooruit in vergelijking met 2010 en voor het Vlaams Parlement slagen we er als een van de weinige gemeenten in Oost-Vlaanderen in om gelijke tred te houden met de score van 2009.
Fernand Van Trimpont en Veerle Mertens zetten bovendien een sterk persoonlijk resultaat neer. In vergelijking met de vorige gemeenteraadsverkiezingen behaalden Veerle en Fernand met respectievelijk 1284 en 1838 fors meer voorkeurstemmen.
“Deze uitslag is een opsteker voor onze partij,” zegt CD&V-voorzitter Rudy Frederic. “CD&V groeit opnieuw in Geraardsbergen.”
Ook in de rest van de provincie vallen de goede resultaten op. Fernand Van Trimpont behaalt in totaal 5546 voorkeurstemmen en Veerle Mertens maar liefst 7607.
“We zijn heel fier op onze persoonlijke scores,” zeggen Fernand en Veerle. “Ze tonen aan dat samenwerken loont. Het is een opsteker voor ons om met volle energie en enthousiasme het werk voor Geraardsbergen en onze regio verder te zetten.”
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief