GERAARDSBERGEN – Radio Delta Terug in de ether

C21

GERAARDSBERGEN – Radio Delta Terug in de ether

Logo_radio_delta_v5

Vanaf 1 juni hoort u in de streek van Geraardsbergen en Lierde een nieuw geluid op de vertrouwde 106.9Fm, de frequentie van Radio Data.

Enige tijd geleden beslisten enkele oud-medewerkers van radio Delta om een online streamradio aan te bieden. Om dit gegeven kracht bij te zetten werd een samenwerking met de huidige medewerkers van radio Data op punt gezet.Omdat de VRM (de Vlaamse Regulator voor de Media) momenteel geen obstakel ziet in het hanteren van de oorspronkelijke roepnaam radio Delta, werd voor deze laatste gekozen.Radio Data heet dus voortaan terug radio Delta. Het station kreeg een opgefrist logo met bijhorend jingelpakket en brengt 'De Mooiste Muziekmix' waarbij het geluid van toen en nu centraal staat. Een mix van oldies tot hedendaags, met een vleugje Nederlandstalige nummers.
Enkele voormalige radiotenoren uit de streek hebben hun medewerking reeds toegezegd.
 
De start van de vernieuwde radio Delta is voorzien voor zondag 1 juni.Dan zal de ganse dag een live totaal programma worden gebracht, waarbij de DJ’s zullen worden voorgesteld en diverse gasten hun opwachting zullen maken. Meer informatie hierover zal terug te vinden zijn op de website en facebookpagina.Tijdens de kermisdagen in Hemelveerdegem eind juni zal men de Delta dj's voor het eerst sinds lang terug aan het werk kunnen zien.
 
De radio bouwde ondertussen een nieuwsplatform uit dat nieuws verzamelt uit de ZO-Vlaamse regio. Daarvoor werden afspraken gemaakt met diverse lokale journalisten. Deze berichten zijn deels te horen tijdens de lokale nieuwsblokken op de radio en ook terug te vinden op het nieuwsplatform www.uwnieuws.be
 
De nationale berichtgeving wordt dagelijks verzorgd door de Belga nieuwsdienst. Radio Delta is dagelijks 24u op 24 te beluisteren op 106.9 FM en brengt afwisselend live en non-stop programma’s. Het volledige programma overzicht en een overzicht van regionale nieuws- en sportgebeurtenissen zal ook terug te vinden zijn op de website www.deltaradio.be
 
Nieuwe medewerkers kunnen zich nog steeds aandienen. Wie zich geroepen voelt en liefst al enige ervaring heeft met het medium lokale radio kan steeds contact opnemen met de verantwoordelijken van de radio via redactie@deltaradio.be"
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief