Padstappers GERAARDSBERGEN verwennen wandelaars met gratis fruitbier tijdens de Gaverswandeling

C21

Padstappers GERAARDSBERGEN verwennen wandelaars met gratis fruitbier tijdens de Gaverswandeling

Padstappers

Op Pinkstermaandag 9 juni 2014 staat wandelvereniging Padstappers Geraardsbergen opnieuw klaar voor een uitdaging, de Gaverswandeling.

Zoals de naam al doet vermoeden, speelt het gebeuren zich af in en rond Provinciaal Domein “De Gavers”. Het wordt deze keer een vrij vlak parcours. Zoals steeds is er keuze uit diverse afstanden (7-10-12-16-22-26 en 32 kilometer) langs zorgvuldig uitgepijlde omlopen. Alle afstanden komen door de “De Gavers”, langere afstanden kiezen dan weer voor prachtige natuurdoorsteken in “De Moenebroek” en volledig nieuw, vanaf 12 km “De Idegemse Meersen”.
Het is alom bekend dat veld- en voetwegen en lang verloren gewaande paadjes steeds opnieuw opgezocht worden. Daarnaast zal iedereen gebruik kunnen maken van het veer over de Dender, in de volksmond “De Koebrug” genoemd en momenteel nog sporadisch in gebruik.
En last but not least, om de nakende zomer te vieren zal elke deelnemer gratis een fruitbier Mystic of een frisdrank aangeboden krijgen tijdens de wandeling.
Er wordt vertrokken vanuit het buurthuis in Schendelbeke.
Inschrijving bedraagt €1,50. Leden van een erkende wandelvereniging betalen €1,10.
Starten kan vrij tussen 7u30 en 15u in het Buurthuis in de Dagmoedstraat 14, Schendelbeke. Er is mogelijkheid om volgende afstanden te wandelen langs uitgepijlde omlopen: 7, 10, 12, 16, 22, 26 en 32 km.
Voor meer info: www.padstappers.be of info@padstappers.be of 0479/410920 (Kurt MARTENS).
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief