GERAARDSBERGEN - WK voetbal op groot scherm

C21

GERAARDSBERGEN - WK voetbal op groot scherm

_dsc8672
Foto: © Jimmy Godaert

Het bedrijf M&V Events zal ervoor zorgen dat de matchen van de Rode  Duivels tijdens het WK voetbal op de  Markt te volgen zijn. Onder de noemer Brasil 4U organiseren ze een sportevenement waarbij voetballiefhebbers op een groot scherm naar het nationaal elftal kunnen kijken.

Vincent Deleenheer (23), voetballer bij Elene, en Michaël Vijverman (24), verbonden aan de topsportschool van voetbalclub Zulte Waregem,   zijn niet aan hun proefstuk toe want vorig jaar organiseerden ze met de Jartazi Cup, een vierdaags indoortoernooi voor jonge voetballers. De Cup werd een succes en ze zetten nu de ingeslagen weg verder met het project Brasil 4U.
 
Er komt een scherm van liefst 15 vierkante meter groot, in de zone voor de Sint-Bartholomeuskerk. Daarnaast komt een podium waar dj Lars Vegas voor muziek zorgt. Er zijn ook dansacts vande  MC Crew en eet- en drankstandjes  zullen ook niet ontbreken. Dankzij de sponsors is de inkom gratis  en de organisatoren verwachten telkens een duizendtal supporters.
 
De aftrap wordt gegeven op dinsdag 17 juni, als de Belgen het opnemen tegen Algerije. En als de Duivels de eerste ronde overleven, kan men ook voor de volgende wedstrijden van de nationale ploeg naar de Markt voor onvervalste supportersambiance.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief