GERAARDSBERGEN - Supporteren voor de Belgen met mate(n)

C21

GERAARDSBERGEN - Supporteren voor de Belgen met mate(n)

Match_20geraardsbergen
Foto: © Jimmy Godaert
 

De rode duivels speelden gisteren hun eerste match op dit WK en dat zal Geraardsbergen geweten hebben. Een 1.000 tal supporters verzamelden gisteren op het Marktplein om te genieten van de spannende match.

De overwinning zorgde voor een uitgelaten sfeer en een uitbundige toast op het mooie resultaat. Dat kan, maar natuurlijk met mate. Als het alcoholgebruik uit de hand loopt bestaat het risico dat een overwinningsfeest uitdraait op een fiasco. Dit was gisteren het geval voor een zestal personen die de avond eindigden in het ziekenhuis wegens alcoholintoxicatie.
Vanuit het stadsbestuur en de lokale Politie worden er voor de volgende matchen dan ook sensibiliseringsacties opgezet naar de supporters en de horecazaken. Daarnaast zal de politie een extra oogje in het zeil houden.
 
Burgemeester Guido De Padt: “Naast het vreugdegevoel van de overwinning mogen we niet voorbijgaan aan de veiligheid van onze inwoners, en specifiek aan de vele duizenden supporters. Via deze actie willen we nogmaals benadrukken dat alcohol schenken aan -16 jarigen en sterke drank aan -18 jarigen niet wordt toegestaan in onze stad.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jun 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief