GERAARDSBERGEN - Nieuwe vereniging HOPE for children organiseert BBQ

C21

GERAARDSBERGEN - Nieuwe vereniging HOPE for children organiseert BBQ

Hpim3819
Ingezonden foto
 

HOPE for children is een door 3 studenten nieuw opgerichte vereniging met als doel materiële hulp te verlenen aan kinderen tot en met 12 jaar, wiens gezin getroffen werd door een brand. Er bestaat een nauwe samenwerking met de Brandweer van Geraardsbergen. Het bestuur bestaat uit Lars Nissens, Aiko Lintermans en Yendel Lintermans.

Om geld in het laadje te krijgen organiseerden ze een eerste verkoopactie  met een snoep- en hamburgerkraam op de Braderie te Geraardsbergen. Met een netto-winst van 550 euro kao men spreken van een succes. Een grote dank gaat uit naar de mensen die Hope for Children hebben gesteund, het bestuur en vooral de vrijwilligers die meehielpen aan dit evenement.
Het volgende evenement ten voordele van HOPE for children zal doorgaan op vrijdag 22 augustus 2014. Dan organiseren ze een barbecue aan dans en praatsalon Blue Lagoon, Adamstraat 31 te Geraardsbergen.
Kaarten aan 14 euro zijn te verkrijgen in Blue Lagoon of bij het bestuur (Lars Nissens, Aiko Lintermans, Yendel Lintermans, Letouche Nancy, Chris Nissens, Carine Meganck en Jean Paul Lintermans).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jul 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief