GERAARDSBERGEN - The Glorious Gentlemen’s Club speeld de pannen van het dak tijdens Muziek int Park

C21 Css

GERAARDSBERGEN - The Glorious Gentlemen’s Club speeld de pannen van het dak tijdens Muziek int Park

_dsc9596
Foto: © Jimmy Godaert
 
In de concertreeks Muziek in Park was het vandaag de beurt aan The Glorious Gentlemen’s Club. Door het slecht weer ging het optreden binnenin het Koetshuis door in plaats van het grasperk ervoor.
De nostalgische hipsters die de leden van de Gentelmen’s Club zijn spelen al twee jaar de pannen van het dak op elke plaats waar ze komen. Daarbij trekken ze telkens gretig een maxi-size blik ronkende – maar ook kreunende – namen open: The Kinks, The Who, The Beatles, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en tientallen andere ongekroonde koningen van de riff. Kortom, elk icoon van in de tijd van toen, wanneer de meisjes nog in zwartwit in katzwijm vielen, passeert hun coverrevue. In Geraardsbergen was dit ook zo.
The Glorious Gentlemen’s Club was dus in multicolor én dolby stereo te bewonderen. Ze gaven het beste van zichzelf en kregen al snel de toeschouwers voor zich gewonnen.Voor het jongere publiek was het optreden van hen een spoedcursus springlevende rock ‘n’ roll. De iets ouderen werden met een teletijdmachine teruggestuurd naar de wonderjaren.
 

 

 
 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief