GERAARDSBERGEN - Ilse Heylen stoomt zich klaar voor WK judo

C21

GERAARDSBERGEN - Ilse Heylen stoomt zich klaar voor WK judo

266px-ilse-heylen-1336683896
Ingezonden foto

Na iets minder dan 6 maanden na haar schouderoperatie staat Ilse Heylen opnieuw te popelen om in competitie te treden. Via stages en trainingskampen in Leibnitz (AUT), Minsk (BLR), Graz (AUT) en verleden week Castelldefels (ESP) stoomt Ilse zich langzaamaan klaar voor het wereldkampioenschap dat eind augustus zal plaatsvinden in het Russische Chelyabinsk.

Ilse vertrekt nog dit weekend naar het Duitse Sindelfingen voor een laatste stage. Daarna zal ze, respectievelijk op 26 juli  en op 1 augustus deelnemen aan de Pan American Opens van Santiago de Chili (CHL) en van Miami (USA). Na een allerlaatste voorbereidende stage in het Poolse Cetniewo zal Ilse dan afreizen naar Chelyabinsk om er daar op 26 augustus het WK (http://www.worldjudo2014.ru/en) te betwisten.
 
Verleden week op de stage in het Spaanse Castelldefels kreeg Ilse de kans om zich met de wereldtop te meten. De WK ploegen van sterke judolanden zoals Japan, Rusland en Frankrijk waren er voltallig aanwezig. Ze kwam er tot het besef dat ze alweer de aansluiting met de wereldtop had bewerkstelligd en kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar de komende competities.
 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jul 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief