KSV GERAARDSBERGEN stelt haar ploeg voor

C21 Css

KSV GERAARDSBERGEN stelt haar ploeg voor

Spelers20142015
Ingezonden foto
 
Aan de Geraardsbergse Molendreef kan men terugblikken op een rustig seizoen 2013-2014. Voor het komende seizoen kon men de voltallige kern bij mekaar houden, en werden er enkele doelgerichte versterkingen aangetrokken.
Coach Yves Van Den Berghe en kapitein Kristof Van Slembrouck maakten hun ambities reeds bekend. Met de uitgebreide rood-gele formatie willen ze zich verzekeren van een eindrondeticket. De coach streefde naar een dubbele bezetting voor iedere positie, waardoor de kernspelers zich tot het uiterste zullen moeten inzetten om zich van een basisplaats te verzekeren.
Om de doelstellingen waar te maken werden een negental nieuwe spelers aangeworven. Daarbij valt vooral Davy Van Den Broeck op. De van Standaard Wetteren overgekomen speler kan reeds terugkijken op een mooie loopbaan. Hij deed ervaring op bij de jeugdploegen van RWDM, Anderlecht en Standard. Davy speelde gedurende vijf seizoenen bij het Nederlandse RKC Waalwijk en belandde nadien bij KSV Oudenaarde en Standaard Wetteren.
Nicky Van den Borre, die bij KSV een mooie carrière opbouwde, komt na omwentelingen bij KWIK Eine en Sparta Geraadsbergen, terug naar de vertrouwde Molendreef.
Ook Jorg Nissens (SK Ronse), Jurgen Letouche (Galmaarden), Lars De Raedt (Jong Geraardsbergen), Stijn Jacobs en Ward Van Der Putten (beiden Eendracht Moerbeke), Maxime Michel (SV Zottegem) en Redon Berisha (Bonanza) komen de Geraardsbergse kern versterken.
Tijdens de voorbereiding neemt KSV Geraardsbergen het in de Hofmancup op tegen VK Ninove (uit op 3/8), Schoonaarde (thuis op 10/8), Meldert (uit op 17/8) en SK Lebbeke (thuis op 24/8).
Tijdens de competitie zal de Oudenbergploeg heel wat derby’s kunnen afwerken. De tegenstanders zijn: Bonanza, Winnik, Oudenhove, Lebeke-Aalst, Meerbeke, Zottegem, Elene-Grotenberge, Munkzwalm, Houtem, Gavere-Asper, Vurste-Semmerzake, Ardennen, Bambrugge, Windeke en Zulte.
Er wordt op 31 augustus gestart met de niet te onderschatten verplaatsing naar Osta Meerbeke. De eerste thuismatch gaat door op 7 september tegen het gepromoveerde Vurste-Semmerzake.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief