NINOVE - Pol Goossen met "Dierbaar"

C21

NINOVE - Pol Goossen met "Dierbaar"

10501860_529864600470343_591846982499289627_n
 

Voor de allereerste keer in Ninove! Pol Goossen met "Dierbaar" een theatervoorstelling over dierenliefde in het kwadraat.

Op donderdag 18 september gaat er voor de allereerste keer in Ninove een voorstelling door in het Cultureel... Centrum De Plomblom die helemaal gewijd zal zijn aan dierenwelzijn.

Kwispelturig nodigt voor deze eerste benefiet niemand minder dan Pol Goossen (de Frank uit de populaire TV serie Thuis) uit. Pol is een dierenvriend in hart en nieren en brengt een avondvullende voorstelling die helemaal in het teken staat van liefde voor dieren.

Zijn voorstelling “Dierbaar” werd overal bejubeld en brengt je doorheen het landschap van dierenliefde met een lach en een traan. Pol brengt ook zijn eigen hond Wap mee op de scene en wordt begeleid door een violiste.

Reserveer nu alvast je toegangskaarten en steun de dierenwelzijn organisaties in Ninove! Dit evenement kwam tot stand in samenwerking met Stad Ninove

U kan ingangskaarten reserveren via overschrijving van (aantal kaarten) x €10 op rekeningnummer
BE87 0635 6200 4594 op naam van benefietavond dierenwelzijn. Vermeld uw naam + adres in de mededeling. De kaarten liggen dan klaar aan de ingang op 18 september.

Na de voorstelling kan je kennismaken met de verschillende organisaties die zichzelf voorstellen in de foyer van De Plomblom en er is uiteraard ook tijd voor een babbeltje met Pol Goossen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief