GERAARDSBERGEN - OCMW lanceert dit najaar opnieuw stookolie-actie

C21

GERAARDSBERGEN - OCMW lanceert dit najaar opnieuw stookolie-actie

Logo_copy

De hoge olieprijzen en de dalende koopkracht zetten het gezinsbudget zwaar onder druk. Zeker de sociaal zwaksten lijden daar het zwaarst onder. Bij hen vertegenwoordigt de aankoop van energie een almaar een grotere hap in hun budget.

Gezien het succes van de stookolieactie vorig jaar,  lanceert het OCMW Geraardsbergen ook deze herfst voor de derde maal een actie voor de ‘gezamenlijke aankoop van stookolie’. Die moet de Geraardsbergse bevolking in het algemeen, en de sociaal zwaksten in het bijzonder, in staat stellen een aanzienlijke korting te bekomen op hun energiefactuur.

“De stookolieactie richt zich tot alle inwoners van Geraardsbergen,” onderstreept ocmw-voorzitter David Larmuseau. “Dat is een bewuste keuze. Door iedereen de mogelijkheid te bieden om in te tekenen, willen we een zo groot mogelijk volume bekomen, waardoor de prijzen maximaal kunnen worden gedrukt. Dit levert een win-win situatie op. En daarvan zullen de sociaal zwaksten die het in deze periode ook het moeilijkst hebben mee de vruchten plukken. Precies daarom leggen we de drempel bewust zeer laag. Inwoners kunnen al intekenen op de actie vanaf 500 liter. Zij genieten daardoor ook van de kortingen die gelden voor leveringen van meer dan 2.000 liter.” De leverancier garandeert een levering aan de laagste dagprijs-korting.

Alle informatie is ook terug te vinden op de webstek van het ocmw. www.ocmwgeraardsbergen.be

Informatie en inschrijvingen vanaf 1 september Bij het OCMW van Geraardsbergen, Centrum Welzijn, Kattestraat 27, 9500 Geraardsbergen stookolie@ocmwgeraardsbergen.be -  Secretariaat – gezamenlijke aankoop stookolie.

054 43 20 35 - Karin De Clercq

054 43 20 37 - Pascale Du Brucq

Inschrijvingsformulier op www.ocmwgeraardsbergen of te verkrijgen aan het onthaal van het OCMW van Geraardsbergen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief