VIANE - 54 ste Grote Prijs Paul borremans

C21

VIANE - 54 ste Grote Prijs Paul borremans

Untitled
Ingezonden foto
 

Het Koninklijk Sportkomiteit Viane staat elk jaar garant voor een mooie afsluiter van het kermisweekend in Viane. Ook dit jaar gaat de Grote Prijs Paul Borremans door en dat voor de 54ste keer. De erelijst van de GP spreekt voor zich en de organisatoren vermoeden dat ook dit jaar een mooie winnaar de erelijst zal aanvullen. Zo kregen ze reeds bevestiging van de wielerformatie ‘Wanty-Groupe Gobert’ van de bekende ploegleider Hillaire Vanderschueren. Deze formatie zal trouwens met 6 renners aan de start komen waaronder Jerome Baugnies en Laurens Devreese.

Verder mogen ze maandag een grote delegatie van het Team Øster Hus-Ridley verwelkomen die met ‘Tormod Hausken Jacobsen’ niemand minder dan de Noorse kampioen in de rangen telt. Ook Raymond Kreder (Garmin Sharp), Tim Kerkhof (Nederlands kampioen U23) van Team Etixx, Nathan Van Hooydonk (1ste jaars belofte in de Amerikaanse formatie van Axel Merckx) evenals het team van Willy Teirlinck ‘Josan-To Win’ zullen zeker aan de start verschijnen.

Daarnaast hebben Kenny Dehaes (Lotto-Belisol) en streekvedette David Desmecht (EFC – Omega Pharma-Quick-Step) hun interesse laten blijken en zullen zeer waarschijnlijk deelnemen aan de wedstrijd. Last but not least zou het sportcomiteit ook de deelname van Frederik Penne willen onderlijnen. Fredje neemt dit jaar afscheid van koers en zal op de GP Paul Borremans in Viane afscheid nemen van de trouwe supporters uit z’n geboorteregio. Elke wielerliefhebber en supporter van deze streeklegende kan op maandag 22 september dus maar best afzakken naar Viane om hem nog een keertje aan het werk te zien.

Het Koninklijk Sportkomiteit Viane nodigt ook iedereen uit om hun website (www.koninklijksportkomiteitviane.be) in de gaten te houden of hun Facebook pagina te liken, want daar kan men binnenkort een mooi dubbelinterview van Fredje met de eveneens afscheidnemende Koen Barbé bekijken. Een interview dat werd afgenomen door Etien De Bruyn en waarin beide renners hun carrière bespreken. Er is hun voor maandag alvast mooi weer beloofd en zij hopen dat men massaal naar Viane komt om van deze wedstrijd opnieuw een feest te maken.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief