Gedichtenwedstrijd ‘Hoop op vrede’ op 11/11 in GERAARDSBERGEN

C21

Gedichtenwedstrijd ‘Hoop op vrede’ op 11/11 in GERAARDSBERGEN

Klaproos_website

In het jaar van de 100ste verjaardag van Wereldoorlog I wil de stad Geraardsbergen haar burgers nauw betrekken bij de komende  11 novemberviering.

Schepen van Cultuur, Toerisme en Feestelijkheden Kristin Vangeyte roept alle inwoners, ook scholieren en studenten, op om een korte tekst of een gedicht te schrijven met als thema ‘Hoop op vrede’.  De voordracht van de tekst of het gedicht mag zo’n 3 minuten in beslag nemen. Een jury samengesteld uit leden van de Raad van Bestuur van de Cultuurraad, zal een winnende tekst of gedicht selecteren, dat tijdens de herdenkingsplechtigheid op 11 november voorgedragen zal worden. De winnaar wordt beloond met een waardebon van 100 euro. Tekst of gedicht moet ten laatste op 24 oktober 2014 bezorgd worden aan de Cultuurdienst, Stadhuis – Vredestraat 1-3, 9500 Geraardsbergen of digitaal via cultuur@geraardsbergen.be, met een duidelijke vermelding van naam, adres, tel. of gsmnr. en e-mailadres. Plagiaat is uiteraard niet toegestaan en zal worden geweerd.

Dit alles kadert in een opwaardering van de 11 novemberviering, in samenwerking met Wings of Memory en de lokale lagere scholen.

Meer informatie kan bekomen worden op de Cultuurdienst – 054 43 72 87 of 85

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 sep 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief