GERAARDSBERGEN - Paul Prieels, Dirk Van Oudenaerde en Ludwig De Mulder reden vrijdag samen hun laatste rit als treinbestuurder bij de NMBS.

C21

GERAARDSBERGEN - Paul Prieels, Dirk Van Oudenaerde en Ludwig De Mulder reden vrijdag samen hun laatste rit als treinbestuurder bij de NMBS.

706943_201411281717474794129
Foto: © Jimmy Godaert
 

Paul Prieels, Dirk Van Oudenaerde en Ludwig De Mulder reden vrijdag samen hun laatste rit als treinbestuurder bij de NMBS.

Paul, Dirk en Ludwig hebben er samen zowaar honderd jaar dienst opzitten bij de NMBS. Drie oudgedienden die door de collega's van depot Geraardsbergen op handen worden gedragen . Vrijdag was laatste rit reden in de stuurhut van een trein. Om 17u03 kwam deze aan en reed over een rij knallende voetzoekers waardoor de aankomst van het trio niet onopgemerkt voorbijging. Op het perron  werden ze opgewacht door tientallen collega's en die staken de loftrompet over hun afscheidnemende vrienden.
Paul is volgens zijn maten een heel sociale kerel die altijd bereid is om te helpen. Dirk is dan weer een opvallende verschijning, niet enkel door zijn lange baard maar ook door zijn vrolijke uitstraling en  Ludwig blijkt een onvervalste levensgenieter te zijn waar  je kan altijd op hem rekenen.
Gisteren kregen de drie afscheidnemende bestuurders in het station van Geraardsbergen een drankje aangeboden door de vriendenkring en er waren bloemen en een aandenken. En dan ging het naar een feestzaal waar het trio in geuren en kleuren kon vertellen over hun honderd jaar gezamenlijke dienst.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief