Compagnie barbarie brengt ‘The end is dear’ op 19 december in het GERAARDSBERGSE Arjaantheater.

C21

Compagnie barbarie brengt ‘The end is dear’ op 19 december in het GERAARDSBERGSE Arjaantheater.

1354_cie_barbarie

Compagnie barbarie zijn 7 straffe madammen op een podium. Met The end is dear’ zijn het 7 straffe madammen en een beer op een podium. Op een podium in Geraardsbergen bijvoorbeeld. Omdat absurde humor kan, omdat absurde humor moet. Omdat minder gekende gezelschappen ook een plaats op het podium verdienen. Zeker als ze het label van ‘Circuit X’ met zich meedragen!

Circuit X is een kwaliteitslabel, dat staat voor verrassende voorstellingen van makers die nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Jaarlijks selecteert een strenge jury 5 voorstellingen die meer dan de moeite waard zijn ontdekt te worden door een avontuurlijk publiek. Hoewel, de bezoeker kent meer van compagnie barbarie als hij of zij op het eerste zicht zal vermoeden. Want je herkent vast en zeker Sarah Van Geel (Kaatje Ketnet) en Ruth Beeckman (Safety First) op de planken.
Bovendien word je vooraf getrakteerd op een gratis theaterinleiding in het Arjaantheater. Kortom, laat jou verrassen en zak op vrijdag 19 december af naar het Arjaantheater.
Voor tickets en info : CC De Abdij, Abdijstraat 10, telefonisch: 054/ 43 72 61 of via mail: info@de-abdij.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief