GERAARDSBERGEN - Frituur Tequilla en Brasserie Anso winnen een Horeca Award

C21

GERAARDSBERGEN - Frituur Tequilla en Brasserie Anso winnen een Horeca Award

Tequila
Foto: © Jimmy Godaert
 
Anso
Foto: © Jimmy Godaert
 

De Horeca Awards is een wedstrijd voor de kleine horecazaken waarbij zowel de klanten als een jury de deelnemende zaken beoordelen. Bij de prijsuitreiking in Schelle kaapten twee Geraardsbergse ondernemingen een award weg.

Marc Dehenau en echtgenote Krista vielen in de prijzen met hun frituur en burgerhouse Tequilla, gevestigd aan de Edingse- weg in Moerbeke. Het echtpaar sleepte al voor de vierde keer een nominatie in de wacht voor een Horeca Award. Vorig jaar eindigden ze nog  op een derde plaats. Voor deze editie leverde dat de prijs op voor de ‘beste inzet en initiatief’. Ze zijn gestart met de verkoop van gourmetburgers en hebben nu ook een rijdende frituur voor partysnacks. Ze stonden daarmee zelfs al in Parijs.
Brasserie Anso, gevestigd op de Markt, bleek de beste brasserie. De zaak Anso wordt uitgebaat door Annick Roeland en Sofie Guillet. Hun motto is ‘het simpel genot van lekker eten en warme gastvrijheid in een tijdloze omgeving waar genieten op de eerste plaats komt.’ Het koppel zet in het pand een oude culinaire traditie voort en geeft daar een moderne twist aan. Een concept dat in de smaak valt, want vorig jaar kregen Annick en Sofie al een zilveren Horeca Award. Nu doen ze het nog beter en mogen ze zich de beste Belgische brasserie noemen
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief