GRIMMINGE - Benefiet voor Pieter Agneessens

C21

GRIMMINGE - Benefiet voor Pieter Agneessens

Dsc_0218
Foto: © Jimmy Godaert
 

Pieter Agneessens (19) uit Grimminge verloor door een samenloop van omstandigheden zijn rechterbeen tijdens een motorongeval maar de jongen blijft niet bij de pakken zitten. Pieter wil terug de moto op en op het circuit rijden en dankzij een prothese hoopt hij binnenkort opnieuw te kunnen.

Momenteel is Pieter aan in het UGent het revalideren en om zijn spieren te versterken zodat hij een prothese aangemeten kan krijgen en zo het dagelijkse leven kan hervatten. Om opnieuw met de motor te mogen rijden zal Pieter opnieuw proeven moeten afleggen om aan te tonen dat hij daadwerkelijk de machine onder controle heeft.
 
Door het voorval kiest de jongen ook voor een nieuwe studierichting. Hij wil burgerlijk ingenieur in de biomedische technologie worden. Een keuze die hij maakte tijdens zijn revalidatieproces;. Pieter stelde immers vast dat er geen hoogtechnologische protheses zijn om bvb te fietsen of met de motor te rijden en daar wil hij iets aan doen.
 
Om de aankoop van zijn eigen prothese te sponsoren is er binnenkort een benefietfestijn. Het idee kwam er van familie en vrienden. Niet enkel een prothese is duur maar ook de aanpassingen aan de auto waarmee Pieter terug wil rijden.
 
Het benefietfestijn vind plaats op 13, 14 en 15 februari in de parochizaal in Grimminge. Kaarten zijn te verkrijgen op nr 0490 446501; Verdere info kan je vinden op de fb pagina Benefiet/R.E.S.P.E.C.T 4 PIETER!

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief