GERAARDSBERGEN - Jan Verheyen brengt de film tot leven in het Koetshuis

C21

GERAARDSBERGEN - Jan Verheyen brengt de film tot leven in het Koetshuis

Klein_lezing_jan_verheyen4nb
Ingezonden foto
 

Jan Verheyen is één van onze bekendste filmregisseurs. Rad van tong, bijzonder humoristisch en af en toe controversieel, Jan Verheyen heeft het allemaal in zich. Als u wilt ingewijd worden in de wondere wereld van de film bent u met Jan Verheyen aan het juiste adres!

Met tien langspeelfilms op zijn palmares is Jan Verheyen (1963) niet meer weg te denken uit het Vlaamse filmlandschap. Ook als presentator en organisator verdiende hij meer dan zijn strepen.  Jan Verheyen laat zich immers opmerken in tal van radio- en televisieprogramma’s. Zijn eigenzinnige kijk op de wereld en zijn groot gevoel voor humor leveren hem een zitje op in panelprogramma’s als ‘Mannen aan de macht’ en ‘De rechtvaardige rechters’ en op Kanaal 2 presenteert hij jarenlang het eigenzinnige filmprogramma ‘Film Night Special’, later herdoopt tot ‘Cult Night’.

Tijd om de man in kwestie in levende lijve aan het woord te laten op donderdag 15 januari, om 20 uur in het Koetshuis! Voor tickets  & info : CC De Abdij, Abdijstraat 10 in Geraardsbergen, telefonisch: 054: 43 72 61 of via mail: ccdeabdij@geraardsbergen.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief