GERAARDSBERGEN - Vzw Cascada organseert 2e editie van ‘Vrienden van Digno Garcia’

C21

GERAARDSBERGEN - Vzw Cascada organseert 2e editie van ‘Vrienden van Digno Garcia’

Digno
 

Op zaterdag 7 februari en zondag 8 februari 2015 organiseert vzw Cascada in Geraardsbergen de 2e  editie van  ‘Vrienden van Digno Garcia’, dat naar aanleiding van het 30-jarig overlijden van  Digno Garcia vorig jaar in Geraardsbergen voor het eerst werd georganiseerd.

Omwille van het grote succes van deze eerste editie willen ze vanaf nu ieder jaar een samenkomst organiseren waar het culinaire en de muziek van Digno Garcia centraal staan. Op die manier wordt Digno Garcia herdacht onder de naam ‘Vrienden van Digno Garcia’ en dit in de stad waar het allemaal voor hem begon : Geraardsbergen.

Vzw Cascada  opteert dit keer voor een nieuwe top-lokatie in Geraardsbergen. Het Abtenhuis, het gerenommeerde restaurant dat met sympathie voor dit evenement het culinaire op een top-niveau zal brengen. Dit restaurant bevindt zich in een uniek kader, centraal in de Abdij van Geraadsbergen.

Voor deze gelegenheid nodigen de organisatoren tevens Daniel Cardozo uit, de ex-begeleider van Digno Garcia die speciaal uit Spanje komt om het diner op te luisteren. Met deze zuivere rasartiest die ieder jaar de show steelt tijdens het festival La Fiesta is de ambiance 100% verzekerd !

Om alle genodigden op te warmen tijdens de openingsreceptie zal tevens de Spaanse flamencogitarist te gast zijn : Yoni Vidal. Met zijn adembenemende set van lounge/chill-out  muziek en een selectie van hits van de Gypsy Kings brengt hij iedereen meteen in de ideale stemming!

Aarzel niet om de organisatie te contacteren voor meer informatie over deze unieke gelegenheid. En mocht u van de partij willen zijn doen ze alvast al het nodige om u in de beste omstandigheden te verwelkomen.

Prijs : 35 €, aanvangsuur : Uur : 12.30u

Tickets en reservatie : Diego Garcia : 0477/844 968 of Liliane Remory : 0472/84 83 53

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief