Provincie huldigt verdienstelijke Oost-Vlamingen waaronder GERAARDSBERGENAAR Christophe

C21

Provincie huldigt verdienstelijke Oost-Vlamingen waaronder GERAARDSBERGENAAR Christophe

F7b9b166-39b3-11e3-926c-f4afc2b25229_original
Foto: © Jimmy Godaert
 

Op maandag de Provincie Oost-Vlaanderen tijdens de nieuwjaarsontvangst van de provinciale overheden 7 verdienstelijke Oost-Vlamingen en 1 verdienstelijk Oost-Vlaams bedrijf. Vuurwerkmaker Christophe Byl was een van hen.

“Het is ondertussen een traditie dat we op deze nieuwjaarsontvangst de focus richten op verdienstelijke Oost-Vlamingen en bedrijven voor de manier waarop zij bijdragen tot de uitstraling van onze provincie en mee werk maken van ons goed imago”, aldus eerste gedeputeerde Alexander Vercamer. “We zijn hen daar erkentelijk voor en bedanken hen graag met de huldemedaille van onze Provincie Oost-Vlaanderen.”

Geraardsbergenaar Christophe Byl won in China de 15de editie van het vuurwerkfestival. Byl liet in Shangaï de wereldtop achter zich en kroont zich zo tot wereldkampioen van de internationale vuurwerkmakers.

Bijzonder is dat Christophe Byl zijn overwinning behaalde in het vuurwerkland bij uitstek. China is immers de bakermat van het vuurwerk en zowat 95 procent van het vuurwerk is uit China afkomstig. Ook 2 jaar geleden was Byl al de beste in Shanghaï. In december 2014 werd Christophe Byl dan ook uitgeroepen tot dé cultuurambassadeur van de stad Geraardsbergen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief