Voorzitter Vriendenkring KA GERAARDSBERGEN Patrick De Clercq geeft fakkel door

C21

Voorzitter Vriendenkring KA GERAARDSBERGEN Patrick De Clercq geeft fakkel door

Dsc_0246
Foto: © Jimmy Godaert
 

Vorig weekend vond in het KA Geraardsbergen de statutaire vergadering van de Vriendenkring plaats. Het belangrijkste punt op de agenda was zonder twijfel de voorzitterswissel. Na 15 jaar trouwe dienst gaf Patrick De Clercq de fakkel door aan opvolger Chris Teirlinck.

Dhr De Clercq werkte tijdens zijn periode als voorzitter een hele reeks van succesvolle activiteiten, zoals de kaas-en wijnavond, de quiz en het eetfestijn uit. Hij was ook een graag gezien persoon bij de leerlingen doordat hij, samen met zijn vriendenkring,  zorgde voor heel wat ondersteuning naar de leerlingen toe. Zo werden er onder Patrick zijn beleid door de vriendenkring audiovisueel materiaal, lockers, tafels en stoelen aangekocht. Er werd ook steun gegeven voor de geïntegreerde proeven en de vriendenkring hielp leerlingen in nood wanneer dit nodig was. Patrick organiseerde ook jarenlang de skireis van het KA. Dhr De Clercq had een ‘groot hart’ voor de leerlingen en zij kwamen dan ook altijd op de eerste plaats.  Tot het einde van het schooljaar neemt dhr De Clercq de functie van Technisch Adviseur Coördinator nog op zich, nadien kan hij genieten van een welverdiend pensioen.

Zijn op volger Dhr Teirlinck is geen onbekende voor de school. Als technisch adviseur en cursuscoördinator van de afdeling Veiligheidsberoepen kent hij het reilen en zeilen van het KA. Als kersvers voorzitter wil Chris de ingeslagen weg van zijn voorganger verder zetten, maar is hij zich er terdege van bewust dat de opvolging geen gemakkelijke klus zal worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief