De lokale politie GERAARDSBERGEN/LIERDE inde 12471 euro achterstallige verkeersbelasting

C21

De lokale politie GERAARDSBERGEN/LIERDE inde 12471 euro achterstallige verkeersbelasting

Politie

De lokale politie Geraardsbergen/Lierde voerde vandaag een verkeerscontrole uit in samenwerking met de Vlaamse Belastingsdienst en de sociale inspectie.  De belastingsdienst betrapte 25 bestuurders met achterstallige verkeersbelastingen en inde in totaal 12471 euro.  Eén bestuurder kreeg een administratieve boete wegens overlading. Twee voertuigen werden in beslag genomen wegens niet-verzekering.

Twee bestuurders kregen een proces-verbaal voor het negeren van het rode licht aan de overweg. Eén bestuurder kreeg een boete omdat de lading die hij vervoerde niet gezekerd was.   Eén bestuurder moest onmiddellijk een openstaande snelheidsboete betalen en een andere kreeg een boete voor bellen tijdens het besturen van een voertuig. Tot slot kregen vier bestuurders een proces-verbaal van waarschuwing voor diverse verkeersinbreuken.

“Partnerschap is een belangrijke pijler binnen de dagelijkse werking van de politiezone”, geeft hoofdsinspecteur Jurgen De Smet mee. “De verkeerscontroles in samenwerking met externe partners zoals VLABEL en de sociale inspectie leveren keer op keer zeer goede resultaten op. Dergelijke acties zullen ook in de toekomst nog georganiseerd worden.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief