GERAARDSBERGEN - JC De Spiraal verwelkomt de vierde editie van het Stripfestival

C21

GERAARDSBERGEN - JC De Spiraal verwelkomt de vierde editie van het Stripfestival

Affiche_2015_stripfestival_

Zondag 29 maart is JC De Spiraal ‘the place to be’ voor iedere stripliefhebber. Vanaf 10 uur ben je er welkom op het Stripfestival dat ondertussen al vier kaarsjes mag uitblazen! Grote stripliefhebbers kunnen doorlopend terecht tussen stripstanden van eerste- en tweedehandsstrips en een bezoekje brengen aan exposities over  Kas en Herr Seele. Met signeersessies van onder meer Kas, Maza, Bulté, Nenadov, Sandron, Van Bael, Herr Seele, Gosselin, De Marck, Brutin, Cruyssaert, Gloglowsky en Pascal Piatti belooft het een rijk gevuld programma te worden.

Om 12 u. vindt de prijsuitreiking plaats van een stripwedstrijd die gehouden werd onder klassen van het 4de tot 6de leerjaar. Uit de deelnemende klassen werden 30 winnaars geloot, die een prijsje ontvangen uit handen van de burgemeester of schepen.

De kleine stripliefhebbers kunnen zich  ’s namiddags uitleven bij de gratis kindergrime of de workshop striptekenen om 14 uur. Striptekenaar Tibo (Tim Bolssens) doorloopt met de kinderen (9-12 jaar) het hele wordingsproces van een stripverhaal. Daarna kunnen de kinderen aan de slag en zelf een stripverhaal bij elkaar tekenen.

Begint het al te kriebelen? Dan geven wij jou graag nog dit mee: het Stripfestival gaat door op zondag 29 maart tussen 10 en 18 uur in JC De Spiraal, Zakkaai, Geraardsbergen. Inkom € 2, kinderen -12 jaar gratis. Deelname aan de workshop striptekenen: € 2 (vooraf inschrijven via de bibliotheek 054/43.72.30 en tekenpapier en kleurpotloden meebrengen).

Het Stripfestival is een organisatie van CC De Abdij i.s.m. de bibliotheek en Route42.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief