Nieuwe, jonge voorzitter voor Concertband Cecilia GERAARDSBERGEN

C21

Nieuwe, jonge voorzitter voor Concertband Cecilia GERAARDSBERGEN

Editiepajot_jimmy_godaert_concertband_cecilia_05042015
 

Concertband Cecilia Geraardsbergen stelt een nieuwe voorzitter aan, Maarten Gossye. Maarten (32) neemt het roer van Concertband Cecilia Geraardsbergen over van Marc Van Laere, die 15 jaar succesvol de beleidslijnen heeft uitgetekend. Maarten is geen onbekende voor de vereniging, hij is als slagwerker reeds 18 jaar lid van de concertband en kent zo het reilen en zeilen van de vereniging. Als jonge voorzitter heeft hij een frisse kijk op de uitdagingen waar de concertband voor staat, maar uiteraard ook met veel aandacht voor de rijke tradities die we koesteren.

Naast een nieuwe voorzitter, is er ook een nieuwe ondervoorzitter verkozen: Sabine Willekens. Zij zal Maarten met haar jarenlange bestuurservaring bijstaan in zijn nieuwe taak. Samen met de overige 11 bestuursleden staan zij allebei klaar om aan een nieuwe bladzijde te beginnen en CCG richting te geven voor de komende jaren.

 

In de toekomst zal  Concertband Cecilia Geraardsbergen u blijven verbazen met nieuwe en verrassende concepten. Noteer alvast 13 juni in uw agenda, waarop CCG te horen is in het Arjaantheater met het muzikale komische duo Stenzel & Kivits. Meer informatie op de website www.ceciliageraardsbergen.be, tickets zijn te verkrijgen via CC De Abdij.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief