KSV GERAARDSBERGEN stelt zijn ploeg voor

C21

KSV GERAARDSBERGEN stelt zijn ploeg voor

20150619nieuwkomersksv
Ingezonden foto
 

De Geraardsbergse rood-gele formatie organiseerde in de kantine aan de Molendreef zijn jaarlijkse ploegvoorstelling.

Vorig seizoen haalde trainer Yves Van Den Berghe zijn doelstelling: een plaats in de top-5 en een eindrondeticket. Met het behoud van de huidige kern, en de bijkomende versterking zou men bij KSV in het komende seizoen de lijn moeten kunnen doortrekken. “Het hangt echter van diverse factoren af, om terug een plaats bij de top te bemachtigen” aldus Yves Van Den Berghe.

Ook kapitein Kristof Van Slembrouck hoopt op een even mooi seizoen dan vorig jaar. Spits Timmy Devuyst scoorde vorig seizoen 13 keer, en hoopt ten stelligste om terug zijn niveau te halen van twee seizoenen terug toen hij liefst 22 keer kon juichen.

Voorzitter Jo Bourdeaud’hui durft de lat iets hoger leggen. Hij droomt alvast van een promotie naar eerste provinciale.

Met de komst van Siebe Derdelinckx en Dieter Noel-Derro (beiden Eendracht Appelterre), Koen Heereman (Bambrugge), Pieter Vanderlinden (Meerbeke), Sascha Van den Driessche (Olsa Brakel) en Jarno Steenhoudt (Zottegem) versterkte de Oudenbergploeg zich vooral in de breedte.

De ruime Geraardsbergse kern wordt grotendeels behouden. Toch neemt men afscheid van Maxime Cools die een punt zet achter zijn voetbalcarrière, maar zich als nieuwe ploegafgevaardigde verder zal inzetten voor de club. Ook Niels Bogaert, Nicky Van Den Borre, Renko Van Acoleyen, Lars De Raedt, Jens De Rouck, Alexander Dubois en Koen Heremans verlaten de rood-gele formatie.

KSV Geraardsbergen beschikt ook terug over een succesvolle jeugdwerking. De Geraardsbergenaars zullen volgend seizoen aantreden bij de U6, U7, U8, U9, U10, U11, U12, U13 en U17. Nieuwe jeugdspelers kunnen zich nog steeds aanmelden bij jeugdverantwoordelijke Gino D’Hamers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief