KSA GERAARDSBERGEN met een recordaantal op kamp

C21

KSA GERAARDSBERGEN met een recordaantal op kamp

Kleinkamp
Ingezonden foto
 

De -12-jarigen van KSA Geraardsbergen zijn talrijker dan ooit tevoren. Met maar liefst 126 kinderen, 24 leiding en 6 kookouders, was het kleinkamp te Dilsen-Stokkem een recordbreker in alle categorieën. Momenten van rust waren uitgesproken zeldzaam.

De laatste vijf jaar is het ledenaantal binnen de KSA-bond enorm de lucht in geschoten. Zeker bij de kleintjes zijn de aantallen verbluffend. Kamphuizen vinden die groot genoeg zijn om zo’n massa te slapen te leggen, wordt steeds moeilijker. Daarom heeft de oudste ban dit jaar de nachten doorgebracht in een tent. Het kamp betekent de kers op de taart van een zeer geslaagd kampjaar, er wordt dan ook heel hard naartoe geleefd. Een kamp bestaat uit meer dan alleen spelletjes spelen. Samen eten, kuisen, zeveren, de aangeleerde manieren eventjes vergeten, en vooral heel veel plezier maken.

Begin juli is bij de KSA’ers gekend als de periode waarin het kleinkamp doorgaat. Dit jaar trokken ze naar het Limburgse Dilsen-Stokkem om zich daar te laten onderdompelen in de wereld van de Galliërs en de Romeinen. De leiding had hun handen vol met al dat jong geweld. Er is hardop gelachen en in stilte getroost. Ook voor de keukenploeg, die al jaar en dag ervaring heeft met de bereiding van massamaaltijden, was dit kamp een uitdaging. Kilo’s aardappelen werden geschild, liters kaassaus werden met smaak verorberd door de 150 hongerige magen. Samen kunnen we terugblikken op een heel leuk kamp, een beter begin van de zomer is haast niet mogelijk.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jul 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief