GERAARDSBERGEN - Tweede kermis Zandbergen met spetterende afsluiter

C21

GERAARDSBERGEN - Tweede kermis Zandbergen met spetterende afsluiter

Editiepajot_ingezonden_dorpsraadzandbergen
 

Op zaterdag 12 september 2015 organiseert de dorpsraad van Zandbergen voor de tweede keer kermis Zandbergen. Op het programma een mooie dorpswandeling, free podium en allerhande activiteiten op het dorpsplein. Nieuw dit jaar: een vuurwerk, muziek- en lichtshow als afsluiter.

 

Vuurwerkshow op muziek

Bij de opstart van de dorpsraad in Zandbergen anderhalf jaar geleden werd al snel duidelijk waar de leden naartoe wouden: het dorp nieuw leven in blazen. Daarom werd in 2014 voor het eerst de kermiszaterdag in september georganiseerd. ‘Op een zonnige dag organiseerden we op en rond het dorpsplein heel wat activiteiten: een wandelzoektocht, free podium, gezellige terrasjes, … Meteen een voltreffer met honderden aanwezigen. We hopen dit jaar opnieuw op een massale opkomst. En we voegen daarom nog een extraatje toe aan de affiche: we sluiten de kermiszaterdag af met een spetterend vuurwerk, gecombineerd met een unieke licht- en muziekshow op de tonen van Pink Floyd om 21 uur. Je kan het als een opvolger van walmkebrand zien. Daar waar in het kader van Krakelingen de Geraardsbergse deelgemeenten tonnekenbrand beantwoorden met walmkebrand, beantwoorden wij het kermisvuurwerk begin september in de stad een week later met een kleiner vuurwerk in ons dorp,’ vertelt Andy Vanbellinghen, voorzitter dorpsraad Zandbergen.

 

Kermisprogramma

  • 13 uur—16 uur: Start wandelzoektocht (7 of 13 kilometer) met degustatiestand onderweg. Inschrijven in café Tom Dooley (Jan De Coomanstraat 5, Zandbergen) tussen 13 en 16 uur. Prijs: 5 euro per persoon (kinderen <12 jaar: gratis). Elke deelnemer maakt kans op een leuke prijs!
  • 15—21 uur: Free podium (Dorpsplein): Brahim & Rania, Klim Op, Chris, Cold Shot,                   Brian Thomas, The Valley Dancers, Jeanny Mathieu en Fraser & The Shower Caps.
  • 21 uur: Unieke vuurwerk, licht – en muziekshow op het water (Brug).
  • Doorlopend op het Zandbergse dorpsplein : gezellige eet– en drankstandjes, kermisattracties, kindergrime & springkasteel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief