GERAARDSBERGEN - Binnenkort staat de afdeling jeugdtoneel van de Paradijsvogels van Moerbeke op de planken in het Arjaantheater

C21

GERAARDSBERGEN - Binnenkort staat de afdeling jeugdtoneel van de Paradijsvogels van Moerbeke op de planken in het Arjaantheater

Editiepajot_jimmy_godaert_paradijsvogels_18102015
 

Wat is het resultaat als je 30 acteurs tussen de 8 en 67 jaar gedurende vier maanden in een boilerroom stopt en onder de coaching van professionals er een intensieve acteer-, dans- en zangopleiding laat ondergaan?!

 

Dé najaarsproductie “Daar waar liefde woont” van de jongerenafdeling van de theatergroep De Paradijsvogels – Moerbeke.

 

Deze jongeren werden nog maar net bekroond met maar liefst zes nominaties en drie laureaten voor de fel begeerde theaterprijs ‘ De Gulden Spot’. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen voor hun nieuwste creatie !

 

In ‘Daar waar liefde woont’ brengen jongeren hun herfstvakantie door in een klooster. Meer dan ze zelf beseffen worden ze geconfronteerd met zichzelf, met wie ze zijn, met wie ze willen zijn, met wat anderen in hun leven betekenen en hoe verschillen toch ook vaak gelijkenissen zijn. De zoektocht naar de ware ‘ik’ en de strijd die ze met zichzelf voeren maakt deze bewerkte versie van Marc Van Hoof door Bart Vandersmissen tot een mooie musical waar de rode draad van liefde op alle vlakken geweven wordt.

 

Soms ontroerend, soms grappig, soms beangstigend, soms confronterend… maar altijd ‘Daar waar liefde woont’.

 

Wanneer: vrijdag 6/11/2015 om 20:00, zaterdag 7/11/2015 om 20:00, zondag 8/11/2015 om 15:00

 

Toegang € 10

 

Reserveer via: tel. 0476/275 367 (tussen 18 en 20u),  via e-mail: secretariaat@deparadijsvogels.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief