GERAARDSBERGEN - Derde editie van metalfestival Black Out Bash

C21

GERAARDSBERGEN - Derde editie van metalfestival Black Out Bash

Editiepajot_jimmy_godaert_black_out_bash_24_10_2015
 
Editiepajot_ingezonden_black_out_bash_affiche
 

Op zaterdag 24 oktober vindt de derde editie van metalfestival Black Out Bash plaats in Jeugdcentrum De Spiraal. Een festival voor metal- en hardrockliefhebbers  waar enkele internationale namen op de affiche prijken.

 

In 2013 vond de eerste editie van Black Out Bash plaats, op poten gezet door een groep Geraardsbergse metaljongeren in samenwerking met vzw Muurrock en de lokale jeugddienst. Op deze eerste editie werden er zo’n 300 tickets verkocht aan mensen niet alleen uit België maar ook uit Nederland en Frankrijk.

 

Heel wat jongeren in Geraardsbergen en omstreken zijn liefhebber van metal en hardrock, maar wie graag een optreden wil bijwonen moet hiervoor soms naar de kust of naar Antwerpen trekken.

 

Dit jaar staan er heel wat internationale namen op de affiche, bekend vooral in metalmiddens. Onder andere het Britse Angel Witch, het Italiaanse Hyades en de Belgen van Ostrogoth, Indemnity, Organised Chaos en Experienced?!? 

 

Het festival start zaterdag 24 oktober om 15.30 uur in JC De Spiraal, Zakkaai 29, Geraardsbergen. Kaarten in voorverkoop aan € 12 via www.blackoutbash.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief