GERAARDSBERGEN - Kringwinkel ’t Vierkant  heropent en breidt zijn activiteiten uit

C21

GERAARDSBERGEN - Kringwinkel ’t Vierkant  heropent en breidt zijn activiteiten uit

Editiepajot_jimmy_godaert_kringwinkel__t_vierkant
 

De kringwinkel ’t Vierkant heropende zaterdag zijn vernieuwde shop in de Abdijstraat. Ze gaan tevens ook van start met een inboedelservice en textielophalingen.

 

Marc van Baele, voorzitter van de kringwinkel maakte tijdens de opening bekend dat ’t het vierkant vanaf heden start met een volledige inboedelservice. Maw mensen kunnen tegen betaling een huis van een overleden familielid laten leegmaken.

 

De winkel zelf werd grondig gerenoveerd en je kan er terecht voor kledij, sportartikelen , huisraad en kleine elektro.De meubelafdeling van ’t Vierkant is nog steeds in Schendelbeken gevestigd en het herstelatelier bevindt zich nog steeds in de Gaverstraat.

 

Het Geraardsbergse OCMW werkt ook structureel samen met de kringwinkel en investeert zo’n 250.000 € in de bestuursperiode tot 2109 in deze onderneming. Er zijn via het OCMW al 15 mensen via sociale tewerkstelling actief in ’t Vierkant.

 

Bij de kringwinkel werden vorig jaar zo’n 106 ton goederen ontvangen, er werden nog eens 76.000 ton opgehaald en 18 ton kledij werd verwerkt. En nu komt daar nog heel wat bij met de opstart van de inboedelservice.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief