GERAARDSBERGEN - Kampioenen stelden film in avant-première voor in cinema Focus

C21

GERAARDSBERGEN - Kampioenen stelden film in avant-première voor in cinema Focus

Editiepajot_jimmy_godaert_premiere_fc_de_kampioenen
 

Zaterdag rolde bioscoop Focus de rode loper uit voor FC De Kampioenen 2: ‘Jubilee general'. In andere bioscopen is de film pas vanaf 28 oktober te zien. Voor deze avant-première kwam ook de bijna voltallige  naar Geraardsbergen afgezakt.

 

De bioscoop Focus is eigendom van Marc Punt, een kompaan van Jan Verheyen, de regisseur van de nieuwe Kampioenenfilm. Dat verklaart onder meer de keuze voor Focus als een van de zalen waar de prent in première ging.

 

De film werd in zeven zalen gedraaid en bij aanvang van de vertoning of achteraf kwamen de acteurs in elke zaal even langs om het publiek te begroeten.Saartje Vandendriessche stelde de cast voor en deed enkele interviews. Het werd voor de fans een leuke ontmoeting met de acteurs die de rollen vertolken van Bieke, Marcske, Xavier, Boma en Carmen. Tijdens hun verblijf in de cinema werden natuurlijk de nodige selfies met de acteurs gemaakt en werden door hen ook veel handtekeningen uitgedeeld.

 

Door de zeer grote belangstelling moest de men in de Focus de dag erop al bijkomende vertoningen van de film plannen,  weliswaar zonder het bezoek van de cast.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief