GERAARDSBERGEN - Sint-Catharinacollege neemt deel aan de Rode Neuzenactie

C21

GERAARDSBERGEN - Sint-Catharinacollege neemt deel aan de Rode Neuzenactie

Editiepajot_jimmy_godaert_sint-catharinacollege_neemt_deel_aan_de_rode_neuzenactie
 

De leerlingen van het 7de jaar “thuis en bejaardenzorg” van het Sint-Catharinacollege campus Boelarestraat, verkochten onder impuls van Arnka Defraene, 150 rode neuzen voor gelijknamige actie.

 

De rode neuzen ondersteunen het werk om de psychische problemen bij jongeren aan te kaarten. Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt met dergelijke problemen, dikwijls met zware gevolgen. Daarom werd door VTM, Qmusic en Belfius de Rode Neuzen actie op touw gezet om geld in te zamelen voor een betere opvang van deze jongeren. De leerlingen van  het 7de jaar “thuis en bejaardenzorg”  ervaren dagdagelijks vanuit hun stage-ervaring in de thuiszorg en het gewone schoolleven, dat psychische problemen moeilijk bespreekbaar zijn.

 

De leerlingen en campusverantwoordelijke van de Boelaerestraat van het Sint Catharinacollege Lies Van Snick, Patsy Van Cauwelaert, leerkracht zorg, kregen bij de actie op de ouderavond de steun van directeur Filip Santens en onderdirecteur Hilde De Craene. Allen waren verheugd dat de ouders spontaan hun geldbeugel openden om hun initiatief te steunen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief